Известие

Collapse
No announcement yet.

Свещи Голден Лодж

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Снощи се видях с един приятел и стана дула за темата тук за Лодж свещите и се оказа че той продава един комплект 4 свещи Голдън лодж 2HL , та ако има кандидати пишете.
    Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
    Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

За 155 8v свещите са 25HLD ...
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Знам но може някой колега с боксер да си ги хареса... Освен това тези са 4 такаче..
        Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
        Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

@ Da_Fuse : Ми пусни ги в раздела на боксерите - все някой ще се обади, че ги иска.

Иначе по темата - първата ми 55-ца (червената от подписа) я взех внесена от Италия с оригиналните свещи Golden Lodge - карах я към 4-5 хил. км с тях, и после си купих пак такива от БГ, уж от магазин на познат. Еми какво да ви кажа - колата просто умря с тях. За сегашната ми 55-ца ми намериха от София оригинални Champion C6YCC (в червените кутийки с печата на Алфа), но за беля бяха само 6 - две бяха разменени. Та затуй сега карам с най-обикновени Денсо и съм доволен, но май им дойде време за смяна ... Смятам да пробвам с Bosch FR56 (4-полюсните) директно от вносителя - да видим как ще е, щото за Denso Iridium ми е плитък джоба

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
            @ Da_Fuse : Ми пусни ги в раздела на боксерите - все някой ще се обади, че ги иска.

Иначе по темата - първата ми 55-ца (червената от подписа) я взех внесена от Италия с оригиналните свещи Golden Lodge - карах я към 4-5 хил. км с тях, и после си купих пак такива от БГ, уж от магазин на познат. Еми какво да ви кажа - колата просто умря с тях. За сегашната ми 55-ца ми намериха от София оригинални Champion C6YCC (в червените кутийки с печата на Алфа), но за беля бяха само 6 - две бяха разменени. Та затуй сега карам с най-обикновени Денсо и съм доволен, но май им дойде време за смяна ... Смятам да пробвам с Bosch FR56 (4-полюсните) директно от вносителя - да видим как ще е, щото за Denso Iridium ми е плитък джоба
            Специално за 8v. 155ца има Beru Ултра 3.5лв., Beru Ултра X 9.10лв., NGK 5лв., и два модела CHAMPOIN 7.9лв. мисля посочения модел от теб, и от 9лв. Избора е голям, свещите не е задължително да са Иридиеви или Платиниеви. Аз съветвам да се избягва Golden Lodge а за да не влизам в безкрайни спорове за Bosch ще си замълча.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

От Беру бягам вече - на Милена колата беше с Беру, и забелязах много кофти тенденция (споделена и от други колеги) - свещите се саморазвиваха ... странно, но факт.
              Обаче подочувам, че напоследък и Денсото много ги подменят с ментета ...
              NGK, доколкото знам, повечето са с несваляемите капачета на електрода, което ги прави невъзможни за ползване с повечето кабели (оригиналните) на 155 - и с това си препатих
              И то кво стана ...

Comment

Колеги аз съм с Бош (+) итриум,еднополюсни и съм доста доволен ( карам ги само от 5-6 хиляди км). преди това колата беше с НЖК , които бяха на доста хиляди километра и видимо бяха за смяна( като казвам видимо имам предвид като се извади свеща и се огледа на какво ее заприличала) , въпреки че колата работеше идеално.
                EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                  Колеги аз съм с Бош (+) итриум,еднополюсни и съм доста доволен ( карам ги само от 5-6 хиляди км).
                  Колега, дай да видим какъв точно е модела на тия Бош, че тия дни трябва да сменям моите ... Засегя съм се спрял на 4-полюсните FR56, но искам да погледна и твоя модел.

Comment

Колега, дай да видим какъв точно е модела на тия Бош, че тия дни трябва да сменям моите ... Засегя съм се спрял на 4-полюсните FR56, но искам да погледна и твоя модел.

Здравей колега значи след като ГЛ фалира алфа се предлага от завода с нжк 155 16 в и всички други модели 156 ,147 . са с нжк .НЖК е официалния наследник на ГЛ .Моита 156 е с нжк но сега ако намеря ще и сложа и на нея ГЛ
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                      Здравей колега значи след като ГЛ фалира алфа се предлага от завода с нжк 155 16 в и всички други модели 156 ,147 . са с нжк .НЖК е официалния наследник на ГЛ .Моита 156 е с нжк но сега ако намеря ще и сложа и на нея ГЛ
                      Браво за последния ред!!!
                      Темата се поизчерпа, та може се заключва вече май
                      Alfa 155 2.0TS 8V '93
                      sigpic
                      VW LADAVAGEN '81
                      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

свещи

Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение
                        Снощи се видях с един приятел и стана дула за темата тук за Лодж свещите и се оказа че той продава един комплект 4 свещи Голдън лодж 2HL , та ако има кандидати пишете.

Това са свещите за 155 2.5 - V6

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                          Това са свещите за 155 2.5 - V6

Да но за 12 клапановата моита е 24 трябват 25HLD
                          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                            Да, но конкретно аз (и доста други колеги) карам 155 8v - та затова питах за Bosch. За NGK вече писах ... (проблема с калпачетата).
                            Last edited by Alfa User; d.m.y г., 22:41.

Comment

Да, но конкретно аз (и доста други колеги) карам 155 8v - та затова питах за Bosch. За NGK вече писах ... (проблема с калпачетата).
                              Точно така новите са бубини върху свещите това ми беше убегнало
                              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Ще поглена довечера и ще ти пиша, но са еднополюсни със сигурност само ще проверя за номера им.
                                EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                                EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                                NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Working...
                                X